Здравейте фенове! Имам малък проблем! Понеже днес във Варна вали цял ден, забелязах че на задната кора има капки вода. Точно над кората в ъгъла има една решетка, от която влиза водата. Уплатненията на задната врата са здрави, поне на пръв поглед. Някой има ли представа от къде може да влиза тази вода? Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вода в купето
Collapse
X
-
Имах същия проблем и се оказа че водата се появява след като пусна задната чистачка и пусна пръскалката за задния прозорец.Имах спукано маркуче и от там капеше в купето!Странното беше че на момента като го пускаш и не капе,явно се отичаше някъде и после като спра и се изливаше на кората!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от yoИмах същия проблем и се оказа че водата се появява след като пусна задната чистачка и пусна пръскалката за задния прозорец.Имах спукано маркуче и от там капеше в купето!Странното беше че на момента като го пускаш и не капе,явно се отичаше някъде и после като спра и се изливаше на кората!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Свали първо пластмасовата кора и прегледай маркуча. Минава по колонката надолу, после под тапицерията на багажника към седалката заедно с кабелите. Ако има някой да ти помага, може той да пусне да пръска задната чистачка, а ти да гледаш дали тече някъде.
Връзката е на щипки и се вади навън.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Ужас преди 2-3 месеца ми счупиха страничното стъкло от другата страна не шофйорското.В Бургас ми го мсениха в кобрата,каското покри.Проблема дойде след като заваля голям дъжд.Вътре под стелката имаше 2-3 литра вода.Отворих си кората като всяка седмицавсичко си е на-ред найлони оплатнения всичко,теча не спря чак колоната мокри и покрай нея влиза вътре.Силикон целия кръг зад колоната и сега нямам проблем.Обеснявам си го че са ми сложили турско стъкло малко по тънко.Защото външните оплатнения мисля не са прилепнали напълно.Може ли да е от това проблема?
Alfa 146 1.6 boxer 96g
Comment
-
Днес във Варна отново вали и водата отново се появи. Проверих маркуча, но всичко е наред. Всъщност той минава под лявата кора, а моя проблем е в дясната. В горния ъгъл на багажника има една решетка, от която влиза. Тези дни смятам да сваля всичко и да видя за какво става въпрос.
Comment
-
здравейте колеги имам проблем днес с колегите от варна който ги знаят крис и леовинчи се пробвахме да остраним проблема на моята кола но нищо нестана,проблема е че всеки път като вали дъжд ми влиза вода която капе точно до левия крак кадето са кабелчетата.Та отворихме пласмасата и ко да видим голямо езеро от страната на шофиора махнахме водата да видим каде е дупката откадето се изтича но нямаше такава само се вижда как минава един кабел от кадето и влиза водата естествено и капе под кабелите вътре и въпроса ми е кво да правя ако някой има отговор да сподели че си е доста опасно това с кабелите и водатаAlfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениездравейте колеги имам проблем днес с колегите от варна който ги знаят крис и леовинчи се пробвахме да остраним проблема на моята кола но нищо нестана,проблема е че всеки път като вали дъжд ми влиза вода която капе точно до левия крак кадето са кабелчетата.Та отворихме пласмасата и ко да видим голямо езеро от страната на шофиора махнахме водата да видим каде е дупката откадето се изтича но нямаше такава само се вижда как минава един кабел от кадето и влиза водата естествено и капе под кабелите вътре и въпроса ми е кво да правя ако някой има отговор да сподели че си е доста опасно това с кабелите и водатаArena Coast Customs
Comment
-
Свали пластмасовата кора пред стъклото. Под моторчето за чистачките има дупка и един гумен ръкав, през който се оттича водата. Точно там обикновено се набива с боклуци и се задръства.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеСвали пластмасовата кора пред стъклото. Под моторчето за чистачките има дупка и един гумен ръкав, през който се оттича водата. Точно там обикновено се набива с боклуци и се задръства.
Comment
Comment